Stallboy

Stallboy Rehunpuskija

Stallboy Feed on automaattinen säilörehun siirtäjärobotti.

Stallboy Feed siirtää ohjelmoidusti säilörehua ruokintapöydällä niin, että sitä on jatkuvasti eläinten saatavilla. Jatkuva tarjonta lisää rehun syöntiä ja samalla myös eläinten tuotosta. Tällöin myös hierarkian alemman tason eläimillä on mahdollisuus saada riittävästi rehua. Samalla kun Stallboy siirtää, se myös tiivistää rehumassaa vähentäen ilman pilaavaa vaikutusta. Stallboyn kulkulinja siirtyy ohjelmoidusti ruokintajakson aikana joka toinen tunti 5 cm lähemmäksi ruokinta-aitaa pitäen rehumassan tasaisen tiiviinä ja eläinten ulottuvilla.

Stallboy on vahvarakenteinen, akkukäyttöinen ja massiivinen painaen 620 kg ilman lisälaitteita. Massiivisuutensa sekä suurten vetopyörien ansiosta se pystyy siirtämään suurenkin rehumäärän. Stallboy voidaan varustaa kuivarehun, kivennäisen tai nestemäisen lisäaineen annostelijalla rehun täydentämiseksi tai maittavuuden parantamiseksi.

Saatavilla myös kevyempi, 470 kg painava Stallboy 500 -malli. Tähän pienempään malliin ei ole mahdollista laittaa lisäaineannostelijaa.

Lihakarjatiloille saatavilla  jyhkeämpi malli Stallboy Bull, varustettuna leveämmällä pohjalla.Hetwin-tuotteiden vastuumyyjämme
Tarmo Ronkainen
tarmo.ronkainen@tokki.fi
puh. 050 556 3439

Lisätietoja