Tarinamme

Tokki-yrityksen tarina

Kaikki sai alkunsa siitä, että oman tilayrittäjyyden kokemuksella huomasimme, että olemme jääneet Suomessa kehityksessä jälkeen karjanhoitoon liittyvissä apuvälineissä ja aitarakenteissa. Halusimme tarjota suomalaisille karjatiloille maailmanluokan välineet. Halusimme löytää parhaat mahdolliset tuotteet, jotka kestävät kovaa käyttöä ja Suomen vuodenaikojen vaihtelua.

Eikä sekään vielä riittänyt. Halusimme löytää pitkäjänteiset ja kustannustehokkaat ratkaisut. Tiesimme jokaisen karjatilan olevan erilainen ja vaativan räätälöityjä ratkaisuja. Keskityimme löytämään parhaan ratkaisun kullekin tilalle. Ratkaisun, jonka maatalousyrittäjän kukkaro kestää. Lypsy- ja lihakarjan lisäksi hevostallien sekä lammas- ja vuohitilallisten tarpeet ovat alkaneet myös tulla tutuksi. Myös heille tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja.

Oma arvomaailmamme tuo liiketoimintaan vielä yhden lisäpaineen: jokaisen myymämme tuotteen pitää ehdottomasti olla eläimen näkökulmasta turvallinen ja edistää eläimen hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Se on arvo sinällään, mutta myös siksi, että uskomme: eläinten hyvinvointi on keino nostaa tilojen tuottavuutta.

Vielä eräs asia, jonka moni uskollisista asiakkaistamme nostaa kenties tärkeimmäksi. Se on tavoitettavuus ja nopea palvelu. Silloin kun tilanne on päällä ja ongelmaan on löydettävä pikaratkaisu, on tärkeää, että tavoitat meidät heti. Lupaamme tehdä parhaamme myös niissä tilanteissa.

Tutkailemme alan kehitystä maailmalla koko ajan ja tuomme maahan Suomeen sopivat ratkaisut mahdollisimman pian. Liity uskolliseen asiakasjoukkoomme ja pidämme sinut ajan tasalla myös investointeihin liittyvistä rahoitus- ja tukimahdollisuuksista!