Toimitusehdot

Tokki Oy:n yleiset toimitus- ja sopimusehdot

1. Tokki Oy on karjakalusteiden toimittamisen asiantuntija. Yrityksen kotipaikka on Tohmajärvi. Tokki Oy myy tuotteita ja palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille  joista jäljempänä käytetään nimitystä asiakas.

2. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilausvahvistuksesta.

3. Sopimuksen voi tehdä vain 18 vuotta täyttänyt täysivaltainen yksityishenkilö tai yritys.

4. Omistusoikeus laitteeseen siirtyy asiakkaalle kertamaksulla tapahtuvassa kaupassa vahvistetun maksusuorituksen jälkeen. Osamaksukaupassa omistusoikeus siirtyy asiakkaalle viimeisen maksuerän jälkeen.

5. Kuljetukseen tai asentamiseen liittyvistä yksityiskohdista ja kustannuksista sovitaan tilausvahvistuksen yhteydessä.

6. Pienempikokoiset tuotteet toimitetaan Matkahuollon tai postin kautta. Suuremmat kalustetilaukset toimitetaan maantierahtina.

7. Toimitusaika Tokki Oy:n varastossa Tohmajärvellä oleville tuotteille on 1-3 työpäivää. Muiden tuotteiden toimitusaika vaihtelee tuotemerkki- ja tuotekohtaisesti ja siitä sovitaan tilausvahvistuksen yhteydessä.

8. Kaupassa noudatetaan voimassa olevia Suomen ja Euroopan Unionin määrittelemiä kuluttajakauppaan liittyviä lakeja.

9. Asiakkaan on tehtävä mahdollinen reklamointi kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta välittömästi tuotteen saapumisen jälkeen tai viimeistään 7 päivän kuluessa toimituksen saapumisesta.

10. Tilausvahvistuksen jälkeen tapahtuvasta kaupan purkamisesta ja siihen liittyvistä korvausvelvollisuuksista sovitaan tapauskohtaisesti Tokki Oy ja asiakkaan välillä. Tokki Oy ei ole vastuussa asiakkaan toimista aiheutuneista vahingoista. Oikeus tuotteessa olevan vian luonteen ja laadun tarkastamiseen säilyy Tokki Oy:llä myös kaupan perumisen yhteydessä.

11. Tokki Oy:n myymät laitteet ja palvelut ovat laadukkaita ja testattuja. Asiakas ymmärtää, että Tokki Oy ei ole vastuussa laitteidensa ja palveluidensa antaman tiedon tarkkuudesta, eikä seurauksista, jos laite asennetaan väärin tai sitä käytetään ohjeiden vastaisesti.

12. Laitteiden takuuehdot ja takuuajat vaihtelevat tuotemerkki- ja tuotekohtaisesti ja niistä sovitaan kauppasopimuksen yhteydessä.

13. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Joensuun Käräjäoikeudessa.

Sopimus- ja toimitusehdot on päivitetty viimeksi 12.6.2013